menu

Propellers

Delivery of goods exclusively through retailers. Prices excl. VAT.

Grid List

Set Descending Direction

1-9 of 15

Delivery of goods exclusively through retailers. Prices excl. VAT.

Grid List

Set Descending Direction

1-9 of 15

Scheepsschroeven

Voor de voortstuwing van veel schepen levert allpa de juiste scheepsschroeven. allpa heeft scheepsschroeven en klapschroeven bestaande uit 2 tot 4 bladen van de merken Radice en Flexofold; deze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Er zijn een aantal schroeven die speciaal bedoeld zijn voor de merken Yanmar, Saildrive Volvo, Nanni en Technodrive.

Materiaal

De scheepsschroeven worden vervaardigd uit een hoogwaardige mangaanbrons legering. Dit materiaal laat zich bij beschadigingen gemakkelijk repareren. De scheepsschroeven zijn geslepen, gepolijst, gebalanceerd en voorzien van antizingrand. Naast de bronzen scheepsschroeven vindt u hier ook aluminium scheepsschroeven van het merk Radice. Deze scheepsschroeven zijn er in 2- en 3-blads uitvoeringen.

Touwsnijders

U kunt hier ook verschillende touwsnijders vinden. Deze zijn gemakkelijk te installeren en worden, indien nodig, compleet geleverd met een aangepaste anode. De touwsnijders zijn er voor schroefas en saildrives Volvo. Omdat sommige touwsnijders aangepast moeten worden, wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd.

  • professional advice
  • Short delivery times
  • Large stock
  • New, innovative products
  • Good quality / price

Index

Select the first letter of the product you are looking for