menu

Bronze rudders

Delivery of goods exclusively through retailers. Prices excl. VAT.

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)

Delivery of goods exclusively through retailers. Prices excl. VAT.

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)

Stuurwielen en Roeren

Zonder stuurwiel en roer komt het schip niet op de plaats van bestemming. Een goed stuurwiel is belangrijk voor een comfortabele besturing. allpa biedt een uitgebreid scala aan stuurwielen. Van klassieke, houten stuurwielen tot moderne, RVS stuurwielen. In deze categorie vindt u alles wat allpa aan stuurwielen en roeren te bieden heeft.

Complete roeren

De verschillende roeren die allpa biedt bestaan standaard uit brons. De roeren zijn voor schepen van 5 tot 30m en voor snelheden tot 35/40 knopen (75km/u). allpa levert roeren compleet met roerkoning, hennegatskoker en lever. De materiaalspecificatie is mangaanbrons of nikkelbronsaluminium, afhankelijk van de grootte van het roer en maximum snelheid van de boot.

Roer- en stuurwielonderdelen

Naast complete roeren en stuurwielen vindt u hier losse onderdelen zoals aluminium roerarmen en bronzen hennegatskokers. Ook voor stuurknoppen voor stuurwielen bevindt u zich in de juiste categorie.

Trillingsarme schroefas systemen

Onze schroefas systemen zijn gemakkelijker te installeren. Daarbij zijn ze trillingsarm, hebt u weinig last van geluidshinder en nauwelijks onderhoud. Neem bijvoorbeeld de RVS schroefas met dopmoer en zinkanode. Deze heeft een bronzen schroefaskoker en een watergesmeerde binnenlager. Zelfs zonder draaiwerk is deze gemakkelijk op maat te maken.

Scheeps-motoren met schroefas systeem

Hebt u een boot met 1 motor of 2 scheeps-motoren of een zeilboot? We hebben altijd de juiste schroefas en stuur voor de boot. Ook als het gaat om de keuze voor een waterverplaatser of een halfglijder, bij allpa vindt u een ruim assortiment boot stuur- en schroefas-systemen.

Op maat geleverd!

Nadat er is gekozen uit diverse scheepsmotoren, moet de motor nog ingebouwd worden in het schip. Allpa levert deze montagekits op maat. U vindt deze complete set gemakkelijk op onze website in de categorie ‘aandrijving’.

  • professional advice
  • Short delivery times
  • Large stock
  • New, innovative products
  • Good quality / price

Index

Select the first letter of the product you are looking for